JBild

Följ fotoamatörens resa till den perfekta bilden. En resa med "svett, blod och tårar"

Minigolf hos Sveriges minsta cafè

Hade min tjejer idag. Kände att det skulle vara roligt att göra något med dom. Vi kanske kan åka till Lindrås cafè i e.m. Jodå det var de med på och spela minigolf, tyckte den yngsta flickan. Sist vi var där ösregnade det.
Sagt och gjort, vi begav oss till Linderås, Sveriges minsta Café, och hade våra 2 vovvar med oss också.
Banorna de har är en mix av EB- bana, filt och äventyrsgolf, en typisk Minigolfbana från förr. Det var en mycket välskött bana, som verkligen gav en en utmaning av klass. Här gällde det att slå bollen bra, inte ha tur. Att få ett par 7:0r ska man inte skämmas för.
Att man sedan får egetbakat fikabröd med gott kaffe, ja då kan man stå ut med 7:orna från golfen. En mycket trevlig cafèägare som jag vill tacka för gott bemötande

Inlagt 2007-08-15 22:40 | Läst 2325 ggr. | Permalink
Hej Per-Axel.Jag bor i Frinnaryd ca 6 km från Linderås och brukar ibland åka och fika där.Nu är det lite utbygt så man kan vara mer gäster där inne.När jag var där för första gången ca 1977 så ägde hon som grundade cafet.Då var det även öppet på vintern.Ha en bra morgondag.
FH Kenneth
Svar från canoxx 2007-08-19 22:35
Tack Kennet för informationen. Jo, det är ett litet underbart cafè som jag också åkt till i många år. Jag var nog 1:a gången där innan -77, då jag hade mina vägar till Tranås.
fascinerande färger, nästan så att man misstänker att du slirat med kontrastreglaget, men icke, tjejens ansikte är lite kul att dagsljuset lyser upp i parasollet så att hennes fejs blir så knallrött, intressant att testa i porträttfotografering nån gång kanske, med färgeffekter som kastas över ansiktet menar jag...

skärpan tror jag bestämt att du lagt på i efterhand en aning lite för mycket kanske...det brukar bli den där typiska lilla ljusranden då...(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver

XXX